Wichcon ApS , CVR: 39777916

Privatlivs beskyttelsespolitik 

Vi tager beskyttelse af dine persondata alvorligt

Vi har hos Wichcon ApS vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, så vi kan fortælle dig, hvordan vi behandler dine data.

Når du bliver kunde hos os, giver du samtykke til behandling af samtlige af de oplysninger, du giver os til brug for gennemførelsen af den bestilte ydelse, som du har indgået aftale med os om.

Kontaktinformation

Wichcon ApS, CVR.nr.: 39777916, er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager om dig.  Har du spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. 77992825 og e-mail: hej@wichcon.dk

Vi anvender denne type data om dig for at kunne levere de produkter som er bestilt, der er aftalt mellem Firmaet og dig, har Boma brug for visse personoplysninger om dig. 

De data vi anvender, omfatter:

  • Navn
  • adresse
  • telefon
  • Evt e-mail
  • Evt CVR-nr

Videregivelse af persondata

I forbindelse med levering kan det være nødvendigt, at vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til andre. Dette gør vi ikke uden vi har lov til det, enten i overensstemmelse med loven eller ved bestilling. 

Vi opbevarer ikke dine personoplysninger længere, end vi skal

Wichcon ApS har pligt til at opbevare din oplysninger i 5 år af hensyn til regnskabspligt. 
Aftale grundlaget for vores ydelser og produkter bliver opbevaret i 5 år plus indeværende regnskabsår, da det anses som regnskabsmateriale i henhold til Bogføringsloven.

Kontakt- og webformularer
Når besøgende benytter formularer på websiden, indsamles navn, e-mail, ip-nummer, samt den besked der skrives.
De indtastede data – filtreret for personfølsomme oplysninger – sendes som notifikationer via e-mail til websidens ejer og den besøgende der har udfyldt formularen.
Indtastningerne slettes permanent efter 30 dage og anvendes ikke til markedsføring med mindre, der gives samtykke til dette.

Du har ret til at få adgang til dine persondata. Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få at vide, hvor længe vi opbevare dine persondata, og hvem der modtager data om dig. Derudover har du ret til at få urigtige oplysninger rettet, at gøre indsigelse mod databehandlingen og i visse tilfælde ret til sletning af persondata.

Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, kan du henvende dig til os på kontaktoplysningerne, der står øverst. 

Du har ret til at klage
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Wichcon ApS
CVR-Nr.: 39777916